Cehii nu se tem de FCSB. Mesajul lui Pavel Vrba pentru vicecampionii României - LOOKPLUS
Cehii nu se tem de FCSB. Mesajul lui Pavel Vrba pentru vicecampionii României

Cehii nu se tem de FCSB. Mesajul lui Pavel Vrba pentru vicecampionii României

Sursa foto: fcviktoria.cz

Cehii nu se tem de FCSB, chiar dacă Gigi Becali e convins că vicecampioana României va trece fără prea mari emoții de Viktoria Plzen.

Pavel Vrba, antrenorul cehilor, și-a făcut temele despre echipa lui Nicolae Dică. „Steaua este un adversar dur. Formațiile din România au pus mereu probleme echipelor cehe. Am văzut deja meciurile lor, sunt o echipă foarte bună în ofensivă, au viteză. Chiar dacă întâlnim un adversar dur, românii nu vor avea viață ușoară”, a transmis Vrba.

„Dacă nu vom reuși în Europa, ar fi o dezamăgire și probabil o să lucrăm doar pentru titlu. Dar eu cred că Plzen poate face performanță în acest an. Eu nu sunt salvatorul lui Plzen și nu-mi place că sunt văzut ca un salvator! Cunosc foarte bine jucătorii, am o echipă stabilă. Vrem să jucăm fotbal, iar oamenii să vorbească despre asta. Ăsta e scopul nostru!”, a adăugat tehnicianul Viktoriei Plzen.

Manșa tur dintre FCSB și Viktoria Plzen are loc marți, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

23 iulie 2017

Un comentariu To “Cehii nu se tem de FCSB. Mesajul lui Pavel Vrba pentru vicecampionii României”

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:felice_rus@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: