Ce victorie! România câștigă cu Germania în ultimele secunde de joc! Zamfir, eroina naționalei lui Martin Ambros - LOOKPLUS
Ce victorie! România câștigă cu Germania în ultimele secunde de joc! Zamfir, eroina naționalei lui Martin Ambros

Ce victorie! România câștigă cu Germania în ultimele secunde de joc! Zamfir, eroina naționalei lui Martin Ambros

Sursa foto: ehf-euro.com

România a terminat pe locul 5 la CE din Suedia, după ce a câștigat la mare luptă duelul cu Germania, scor 23-22 (11-11).

Fără Neagu și Ungureanu pe teren, tricolorele au jucat cu mult curaj în fața nemțoaicelor. Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, drept dovadă și scorul pauzei: 11-11.

Româncele au avut un început de act secund mai bun. Elevele lui Martin Ambros s-au distanțat la 3 goluri (15-12) în minutul 34 și dădeau semne că pot câștiga meciul fără probleme. Nemțoaicele au revenit însă și au reușit să egaleze, 15-15, după nici 3 minute. S-a mers cap la cap până la final. Germania conducea cu 22-21 în ultimul minut, însă România a reușit să restabilească egalitatea prin Cristina Laslo, cu 30 de secunde înainte de sfârșitul meciului.

Nemțoaicele aveau atacul și puteau tranșa victoria, însă Zamfir a interceptat balonul și a țâșnit spre poarta adversă. Românca a înscris golul victoriei, dar în momentul execuției s-a lovit violent de bară și de Woltering, având nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Portarul german s-a resimțit în urma contactului, revenindu-și cu greu. S-a terminat 23-22 pentru tricolore, o victorie senzațională!

Pentru România au marcat Zamfir 6, Udriștoiu 3, Chiper 3, Laslo 3, Szucs 2, Pintea 2, Chintoan 1, Zamfirescu 1, Geiger 1 și Iuganu 1.

16 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: