Ce veste proastă pentru Simona Halep! Anunțul oficial al WTA - LOOKPLUS
Ce veste proastă pentru Simona Halep! Anunțul oficial al WTA

Ce veste proastă pentru Simona Halep! Anunțul oficial al WTA

WTA a dat publicității noul clasament. Cea mai proastă veste pentru Simona Halep este că a coborât oficial pe locul 3. Mai mult, la Roland Garros, va trebui să treacă de Maria Șarapova sau Serena Williams, încă din semifinale.

Halep a fost eliminată în semifinalele de la Roma, în timp ce principala sa urmăritoare, Maria Șarapova, a cucerit turneul. Acest lucru a dus la o rocadă între cele două în clasamentul WTA. Rusoaica a trecut pe locul secund, cu 350 de puncte în fața sportivei noastre.

Celelalte românce din top au avut în schimb urcări importante. Irina Begu a atins locul 30, cea mai bună clasare din carieră, Alexandra Dulgheru a avut parte de un salt impresionant, de pe 72 pe 50, în timp ce Andreea Mitu și-a făcut loc în Top 100. Este pe locul 99, conform noului clasament.

Dar Simona Halep a mai primit o veste proastă. Dacă rămânea pe locul 2, ar fi fost pe partea de tablou cu Petra Kvitova (locul 4) și ar fi scăpat de Serena Williams și Șarapova până în finală. În aceste condiții, dacă nu se vor produce surprize uriașe, va fi obligată să o întâlnească pe una dintre cele două încă din faza semifinalelor.

18 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: