Ce se întâmplă cu românii din Anglia? Marea Britanie organizează referendum pentru a părăsi UE - LOOKPLUS
Ce se întâmplă cu românii din Anglia? Marea Britanie organizează referendum pentru a părăsi UE

Ce se întâmplă cu românii din Anglia? Marea Britanie organizează referendum pentru a părăsi UE

Maria Britanie se pregătește cu pași repezi de ieșirea din UE. Britanicii s-au săturat de valul de imigranți și vor să organizeze un referendum pentru a stabili care este cea mai bună variantă pentru Marea Britanie.

„S-ar putea să mai avem doar câteva luni până organizăm referendumul”, a declarat prim ministrul David Cameron. Totuși, Marea Britanie ar putea rămâne în UE, cu o condiție. Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a venit cu o propunere menită să-i calmeze pe britanici. Politicianul vrea ca orice stat membru al UE să aibă dreptul de a suspenda timp de patru ani ajutoarele sociale pentru imigranții comunitari nou-veniți.

2 februarie 2016

Un comentariu To “Ce se întâmplă cu românii din Anglia? Marea Britanie organizează referendum pentru a părăsi UE”

  1. Cea mai buna oportunitate a anului! Schimbarea adevarata spre bine nu se face cu oameni placuti,ci cu oameni hotarati! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati INFO la adresa de email: rosca_petru56@yahoo.fr

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: