Ce revenire! Mediașul obține un punct cu Ceahlăul, deși a jucat aproape o repriză cu un om în minus! - LOOKPLUS
Ce revenire! Mediașul obține un punct cu Ceahlăul, deși a jucat aproape o repriză cu un om în minus!

Ce revenire! Mediașul obține un punct cu Ceahlăul, deși a jucat aproape o repriză cu un om în minus!

Gaz Metan a obținut o remiză nesperată, scor 2-2, în fața Ceahlăului, echipă care a condus cu 2-0 și care a beneficiat de superioritate numerică aproape o repriză.

Partida de astăzi a avut toate ingredientele unui spectacol reușit: 4 goluri, o bară, o eliminare, execuții inedite, dar și ratări incredibile!

Eliminați surprinzător din Cupă, elevii lui Cristi Dulca au început timorat și meciul cu Ceahlăul. Oaspeții au plecat ca din tun în disputa de la Mediaș. Dumitraș a deschis balul, cu un gol magnific (’19). Fundașul nemțenilor a reușit o acțiune personală de toată frumusețea: a înșirat 6 adversari și a trimis imparabil sub transversală! Cu sabia deasupra capului, gazdele au răspuns prin Tahar. Algerianul a încercat să-l surprindă pe Calancea cu un lob de la mijlocul terenului, dar mingea a trecut alături (’28). Nici Cristea nu a avut mai mult noroc. Mijlocașul a reluat puternic cu capul, din 6 metri, dar Calancea a avut un reflex uimitor (’31).

Cum ocaziile se răzbună, Ceahlăul a mai lovit o dată. Margină a scăpat singur pe contraatac și l-a învins pe Buchta cu un șut la firul ierbii (’38). Cu sacii în căruță, moldovenii au redus din turație și au permis ardelenilor să revină în joc. Tahar nu a mai ratat ținta în prelungirile primei reprize și a aprins speranțe în tabăra echipei sale. Medieșenii și-au complicat însă misiunea în startul actului secund. Mujdragic a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, pentru un fault dur asupra unui adversar (’55).

Chiar și cu un om în minus, Mediașul a căutat golul egalizator. Cel mai periculos jucător al „lupilor negri” a fost tot Tahar. Algerianul a zguduit bara cu o torpilă de la distanță (’74). Insistențele Gazului au dat roade în minutul 85, când Dan Roman a trimis în poartă din doar câțiva metri. S-a încheiat 2-2, rezultat satisfăcător pentru gazde, dar nemulțumitor pentru oaspeți, ținând cont de evenimentele petrecute în teren.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: