Ce performanță! Simona Halep trece de Serena Williams și e în finală (VIDEO) - LOOKPLUS
Ce performanță! Simona Halep trece de Serena Williams și e în finală (VIDEO)

Ce performanță! Simona Halep trece de Serena Williams și e în finală (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells, după ce a trecut de numărul 1 WTA, Serena Williams. Nu pentru că a învins-o pe americancă, ci pentru că aceasta s-a retras chiar înaintea meciului, din cauza unor dureri la genunchi.

Simona Halep va evolua în finala turneului de la Indian Wells, fără să fi jucat vreun minut cu Serena. Marea campioană s-a retras înainte ca partida din semifinale să înceapă. Meciul trebuia să se dispute la ora locală 20.00 (ora 5.00) în România. Inițial, startul meciului a fost amânat cu o oră deoarece primele trei partide ale zilei s-au întins pe o durată mai lungă decât cea anticipată de organizatori. Apoi, Serena Williams a ieșit pe teren doar pentru a anunța publicul că nu va disputa semifinala, din cauza unor probleme la genunchiul drept.

„M-am accidentat în urmă cu câteva zile, la antrenament. Am luptat, am continuat să joc, dar astăzi nici nu puteam să merg. Este foarte trist. Dar sunt fericită că am reuşit să adun noi amintiri frumoase. Voi reveni la anul, aici, pe acest teren. Va fi plăcerea mea să joc în faţa voastră”, le-a promis Serena fanilor săi.

Astfel, Simona Halep merge în finală, unde o va întâlni pe Jelena Jankovic, care a trecut de Sabine Lisicki în semifinale. Românca va disputa primul turneu din cariera sa de categorie Premium Mandatory. În acest an, Halep, a câștigat deja două turnee: cel de la Shenzhen și cel de la Dubai.

21 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: