Ce păcat! Simona Halep a ratat titlul la Roland Garros! Ostapenko a făcut un meci fabulos - LOOKPLUS
Ce păcat! Simona Halep a ratat titlul la Roland Garros! Ostapenko a făcut un meci fabulos

Ce păcat! Simona Halep a ratat titlul la Roland Garros! Ostapenko a făcut un meci fabulos

Simona Halep a ratat șansa de a se încorona regină la Roland Garros, după ce a pierdut finala cu Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6, după două ore de joc.

Simona a început ezitant partida. Ostapenko a făcut break-ul în debutul meciului, dar românca a revenit şi a preluat conducerea pe tabelă, scor 2-1. Letona nu a cedat însă şi a întors scorul în favoarea ei, 3-2. Jelena nu a profitat însă de şansa ivită, iar constănţeanca a trecut din nou în avantaj: 4-3. Ostapenko a egalat la 4-4, dar Halep a reușit să câștige următoarele două game-uri, adjudecându-și astfel primul set cu 6-4!

Ostapenko, revenire incredibilă!

Românca a trăit periculos în primul game al setului secund. Ostapenko a avut trei mingi de break, dar Simona a bifat 5 mingi consecutiv, câștigându-și astfel serviciul. Eleva lui Darren Cahill s-a distanțat la 3-0, grație unui nou break reușit, dar și serviciului său, spre disperarea adversarei sale. Ostapenko s-a apropiat la 2-3, după două game-uri adjudecate cu ceva emoții. Mai mult, Jelena a egalat situația, deși Halep a avut două mingi de break.

Letona a zburdat pe teren și pe următorul serviciu al Simonei, câștigând astfel game-ul și trecând în avantaj pentru prima dată în setul secund, scor 4-3. Tenismena din Constanța a reușit însă rebreak-ul, dar, mai apoi, și-a pierdut serviciul la 0! Ostapenko a servit pentru câștigarea setului și a făcut-o bine. S-a impus cu 6-4 și a împins meciul în decisiv.

Setul decisiv a fost la fel de palpitant. Halep a condus cu 2-1 după primele trei game-uri extrem de disputate. A urmat break-ul pentru Simona, care a dus scorul la 3-1, spre satisfacția fanilor români prezenți în tribune. Letona a reușit însă rebreak-ul, revenind astfel în joc. Jelena a egalat la 3-3, după care a dus scorul la 4-3, după o minge norocoasă! Ostapenko a reușit să-și adjudece și următoarele două game-uri, câștigând astfel partida și, inclusiv, turneul de la Roland Garros.

10 iunie 2017

Un comentariu To “Ce păcat! Simona Halep a ratat titlul la Roland Garros! Ostapenko a făcut un meci fabulos”

  1. Va oferim urgent lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: