Ce păcat! Halep a ratat titlul la Roma, după o finală nebună cu Svitolina - LOOKPLUS
Ce păcat! Halep a ratat titlul la Roma, după o finală nebună cu Svitolina

Ce păcat! Halep a ratat titlul la Roma, după o finală nebună cu Svitolina

Simona Halep a ratat titlul la Roma, după ce a fost învinsă în finală de Elina Svitolina, scor 6-4, 5-7, 1-6, după două ore şi 8 minute de joc. Ar fi fost al doilea trofeu consecutiv pentru româncă, după cel de la Madrid.

Halep a trăit periculos meciul cu ucraineanca. Constănţeanca a condus cu 5-2 în primul set şi servea pentru adjudecarea setului, dar Svitolina s-a apropiat la doar un singur game, menţinând astfel suspansul. Simona a fost aproape de o accidentare urâtă, fiind la un pas să-şi sucească glezna pe finalul setului. Românca a strâns însă din dinţi şi a reuşit să câştige cu 6-4.

În pauza dintre seturi, Simona a primit îngrijiri medicale la glezna dreaptă. Halep a început bine setul secund, cu un break, dar Svitolina a revenit şi s-a distanţat la 3-1. Tenismena din România nu a abandonat lupta şi a egalat situaţia. Ucraineanca a preluat din nou conducerea, însă a acuzat probleme de sănătate. Numărul 11 WTA a apelat la fizioterapeutul turneului pentru a putea continua partida. Halep a profitat şi ea de întrerupere şi s-a consultat cu Darren Cahill.

La reluarea jocului, Svitolina a bifat un nou break şi servea pentru câştigarea setului, dar Simona a reuşit rebreak-ul! Imediat după game, românca a apelat din nou la fizioterapeut pentru a-şi bandaja glezna dreaptă. La revenirea pe teren, constănţeanca şi-a făcut serviciul şi a egalat la 5-5. Ucraineanca a strâns însă rândurile şi a reuşit să se impună cu 7-5.

Setul decisiv a fost dominat de Svitolina, care s-a impus cu un neverosimil 6-1!

21 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: