Ce luptă! Halep a pierdut cu Sharapova, după un meci spectaculos! - LOOKPLUS
Ce luptă! Halep a pierdut cu Sharapova, după un meci spectaculos!

Ce luptă! Halep a pierdut cu Sharapova, după un meci spectaculos!

După ce a măturat pe jos cu Flavia Pennetta, Simona Halep a trebuit să se recunoască învinsă în fața Mariei Sharapova. Rusoaica a câștigat cu 6-4, 6-4, după o oră și 55 de minute de joc.

Partidă spectaculoasă între Simona Halep și Maria Sharapova. Cele două tenismene au oferit un show veritabil spectatorilor prezenți la meci. Românca a pierdut primul set la mare luptă, scor 4-6.

Setul al doilea a fost unul de coșmar pentru Halep. Rusoaica a început în forță, conducând cu 3-0 după primele trei game-uri. Jucătoarea din Constanța a dat semne de revenire, dar Sharapova i-a tăiat elanul, reușind un nou break. Maria conducea cu 5-2 și servea pentru câștigarea meciului. Halep nu a renunțat, însă, la luptă. Numărul doi mondial s-a apropiat la doar un game, 4-5, și visa la o revenire spectaculoasă. Maria a strâns, însă, rândurile și a reușit să se impună cu 6-4. Rusoaica e ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor.

27 octombrie 2015

Un comentariu To “Ce luptă! Halep a pierdut cu Sharapova, după un meci spectaculos!”

  1. Căutăm colaboratori pentru un proiect de mărime naţională. Nu este necesară experienţa,ci doar un calculator si conexiune la internet. Activitatea este foarte uşoară si constă in publicare de anunţuri o ora pe zi. Venit 100-285 de euro in funcţie de timpul alocat, plus scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate si instruire gratuită. Pentru mai multe informaţii trimiteţi un e-mail cu titlul ”INFO” la adresa: bumblidia@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: