Ce gafe! Hațegan a făcut praf și pulbere un meci din preliminarii (VIDEO) - LOOKPLUS
Ce gafe! Hațegan a făcut praf și pulbere un meci din preliminarii (VIDEO)

Ce gafe! Hațegan a făcut praf și pulbere un meci din preliminarii (VIDEO)

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a condus la centru partida din preliminariile Campionatului European 2016, dintre Malta și Italia, dar a comis o serie de erori grave. „Centralul” nostru a eliminat în mod gratuit doi jucători, iar la final maltezii l-au acuzat voalat că a fluierat în favoarea Italiei.

Prestația foarte slabă a arbitrului român a început în minutul 26, când l-a eliminat pe căpitanul Maltei, Michael Mifsud, după un presupus fault asupra lui Florenzi (vezi faza la minutul 1.07). Reluările au arătat, însă, că Hațegan s-a înșelat. În repriza a doua, a venit și rândul italienilor să protesteze vehement, după ce Bonucci a fost eliminat.


Malta 0-1 Italy All Goals & Highlights Euro… by footballhub

„Fluierașul” nostru a considerat că fundașul central al lui Juventus a faultat în poziție de ultim apărător, dar nu a fost vorba de așa ceva (faza la minutul 1.50). Prestația slabă a lui Hațegan a culminat cu minutul 75, când maltezii au acuzat la unison un henț comis de „azzurri” în preajma propriului careu, dar „centralul” nu a văzut infracțiunea și a lăsat jocul să continue. La finalul meciului, gazdele i-au cerut socoteală românului, considerând că acesta a ajutat echipa lui Conte să obțină victoria.

14 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: