Ce final nebun la Chiajna! ASA a dat lovitura pe terenul Concordiei, după un meci dramatic - LOOKPLUS
Ce final nebun la Chiajna! ASA a dat lovitura pe terenul Concordiei, după un meci dramatic

Ce final nebun la Chiajna! ASA a dat lovitura pe terenul Concordiei, după un meci dramatic

ASA Târgu Mureș a câștigat cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna, la capătul unui meci nebun!

Gazdele au început în forță partida. Răducanu (‘8) și Raul Costin (’20) puteau deschide scorul, dar primul a reluat alături, iar al doilea a fost blocat de Mingote. Goalkeeper-ul oaspeților a intervenit excelent și la lovitura liberă executată de Neluț Roșu (’36). Ultimul a ratat o ocazie uriașă și în minutul 41, când s-a trezit singur cu Mingote, dar a fost deposedat la sacrificiu de Cordoș. Nici Bucurică nu a fost mai norocos, trimițând alături de la marginea careului de 16 metri (’45+1).

Ilfovenii au dominat și în actul secund. Lovitura de cap a lui Grădinaru a fost scoasă de pe linia porții de către Iacobovici (’49). Gazdele nu au reușit să înscrie nici de la punctul cu var. Cristescu a ratat penalty-ul obținut de Neluț Roșu, care a fost faultat în careu de Gabi Matei (’60). Mingote a ghicit colțul și a respins cu o paradă de zile mari! Portarul mureșenilor l-a blocat pe Cristescu și în minutul 77, mingea expediată de mijlocaș fiind pradă ușoară pentru portughez.

Contrar cursului jocului, ASA a dat lovitura pe final de meci. Ciolacu a șutat de la marginea careului de 16 metri, balonul a lovit stâlpul porții lui Drăghia și a intrat în poartă (’86)! Bucuria oaspeților nu a durat mult. Ciobanu a egalat după nici trei minute, după o respingere în față a lui Mingote (’89). Cel care a adus victoria în tabăra fostei vicecampioane a fost Gabi Matei. Fostul stelist l-a învins pe Drăghia cu un șut sub transversală (’90+3).

29 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: