Ce chin! Serena a câștigat cu mari emoții turneul de la Roland Garros - LOOKPLUS
Ce chin! Serena a câștigat cu mari emoții turneul de la Roland Garros

Ce chin! Serena a câștigat cu mari emoții turneul de la Roland Garros

Serena Williams a câștigat cu mari emoții turneul de la Roland Garros, după ce s-a impus în finală în fața cehoaicei Lucie Safarova, scor 6-3, 6-7, 6-2, după două ore și 3 minute de joc.

După un prim set adjudecat fără probleme, Serena a fost ținută în șah în setul al doilea. Liderul mondial a condus cu 4-1, însă s-a văzut egalată, după ce Safarova a reușit două break-uri consecutive. Mai mult, cehoaica a dus scorul la 5-4 și a prelungit suspansul. Conștientă că poate scăpa victoria printre mâini, Serena a strâns rândurile și a pus mai multă presiune pe adversara sa. Safarova și-a cedat serviciul și i-a permis lui Williams să servească pentru meci. Culmea, liderul mondial nu a profitat de situație, astfel că învingătoarea setului s-a decis la tiebreak, unde cehoaica a avut nervii mai tari.

În setul decisiv, Serena a măturat pe jos cu Safarova, deși cehoaica a condus cu 2-0. Americanca s-a impus cu 6-2 și și-a asigurat astfel cel de-al treilea trofeu câștigat la Roland Garros, după cele din 2002 și 2013.

6 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: