Ce campionat! Super derby-uri și în acest weekend pe Look TV și Look PLUS! - LOOKPLUS
Ce campionat! Super derby-uri și în acest weekend pe Look TV și Look PLUS!

Ce campionat! Super derby-uri și în acest weekend pe Look TV și Look PLUS!

CFR-ul a speriat Liga 1 după victoriile cu Petrolul și Astra! La Ploiești, Steaua are derby pentru supremație în Liga 1! Cel mai spectaculos campionat din ultimii ani se vede pe Look TV și Look PLUS!

Vineri
Ora 18:30, Look PLUS, Gaz Metan vs. Viitorul
Hagi și-a propus să facă o forță din echipa sa, iar acest lucru s-a văzut în meciul cu Ceahlăul. Tinerii de la Viitorul au zburdat pe teren, iar acum merg la Mediaș pentru a stinge Gazul. Mediașul vrea să recupereze punctele pierdute în Ghencea!
Ora 21:00, Look Tv, ASA Tg. Mureș vs. Rapid
Rapidul trăiește intens! În ciuda instabilității din Giulești, Ionel Ganea face minuni cu echipa sa. După victoria în fața Universității Cluj, giuleștenii au un test adevărat la Târgu Mureș, unde Goga, Gabi Mureșan și N’Doye sperie orice adversar.

Sâmbătă
Ora 16:00, Look PLUS, Concordia vs. FC Botoșani
Scandal mare la Chiajna, după umilința de la Brașov. Botoșaniul a făcut spectacol cu Dinamo și acum amenință podiumul Ligii 1. Leo Grozavu promite o victorie grozavă în Ilfov.
Ora 18:30, Look TV, Oțelul vs. CFR
Surpriza plăcută a acestui campionat, CFR Cluj, pare a avea o misiune ușoară la Galați. Să fie a 5-a victorie consecutivă pentru elevii lui Vasile Miriuță? Antrenorul gazdelor, Michael Weiss, crede că echipa sa are forța de a produce un rezultate mare.
Ora 21:00, Look TV, Dinamo vs. CSMS Iași
„Haita” din Ștefan cel Mare suferă după înfrângerea de la Botoșani și are un test important în compania lui Wesley și a coechipierilor săi. Antrenorul oaspeților, Ionuț Chirilă, le pregătește o surpriză „câinilor”: jucătorul dorit de Arsenal, Onduku, este aproape de debut.

Duminică
Ora 16:00, Look TV, Ceahlaul vs. Brașov
Meci echilibrat sub Pietricica, unde „urșii carpatini” vor să facă uitat eșecul de la Viitorul. FC Brașov, cu Adrian Szabo, e pe val după 4-1 cu Concordia și promite o ploaie de goluri în Moldova.
Ora 18:30, Look PLUS, Astra vs. Pandurii
Șocul din Gruia, când CFR a câștigat cu 4-1 în fața Astrei, le dă mari speranțe oaspeților. Feroviarii clujeni au demonstrat lumii întregi că Astra este o echipă de bătut, iar oltenii au ocazia să obțină o victorie mare în deplasarea de la Giurgiu.
Ora 21:00, Look TV, Petrolul vs. Steaua
Super derby duminică seara! Jucătorii lui Gâlcă pășesc în Infernul de pe Ilie Oană, cu gândul de a ajunge pe prima poziție a clasamentului. „Lupii” lui Gigi Mulțescu au nevoie de o victorie ca de aer în fața bucureștenilor, după ce au obținut un singur punct în ultimele două etape.

Luni
Ora 21:00, Look TV, U Cluj vs. CS U Craiova
Etapa se încheie la Cluj, unde rezultatele se lasă așteptate. Plecarea lui Mihai Teja nu a fost de bun augur pentru „studenți”, care s-au văzut învinși în Giulești sub bagheta noului tehnician, George Ogăraru. La oaspeți, cuplul Cârțu – Săndoi are misiunea de a clădi o echipă care să atace primele locuri ale clasamentului în cel mai scurt timp.

16 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: