Ce cadouri doresc românii de la Moș Crăciun - LOOKPLUS
Ce cadouri doresc românii de la Moș Crăciun

Ce cadouri doresc românii de la Moș Crăciun

Și anul acesta românii vor fi darnici de Crăciun. Bugetul alocat pentru cadouri ajunge la aproximativ 400 de lei. Un studiu recent arată că cei mai mulţi îşi doresc să găsească sub brad bani și gadgeturi.

Studiul arată că există o diferență foarte mare între ceea ce își doresc și ceea ce oferă românii de Crăciun. Cei mai mulți dau drept cadou îmbrăcăminte, dulciuri, produse de îngrijire personală și jucării, însă își doresc să primească cu totul altceva.

Banii reprezintă cel mai dorit cadou. Următoarele daruri în topul preferințelor sunt telefoanele mobile, tabletele, televizoarele și hainele.

Datele arată că 74% dintre românii cu vârsta de peste 18 ani așteaptă în dar de Moș bunuri materiale. Doar 2 din 10 persoane afirmă că își doresc bunuri spirituale, precum sănătate sau fericire.

Indiferent ce daruri vor alege să le facă celor dragi, românii au alocat pentru acestea un buget de aproximativ 415 lei. Persoanele cu vârste cuprinse între 45 și 54 de ani și-au propus să fie și mai darnice și au repartizat aproximativ 550 de lei pentru cadourile de Crăciun.

Sursa foto: www.torontosun.com

18 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: