Ce a înțeles Stoican din huiduielile fanilor: ”Am avut o discuție constructivă cu ei” - LOOKPLUS
Ce a înțeles Stoican din huiduielile fanilor: ”Am avut o discuție constructivă cu ei”

Ce a înțeles Stoican din huiduielile fanilor: ”Am avut o discuție constructivă cu ei”

Antrenorul ”câinilor” este tot mai contestat de nucleul dur al galeriei, însă nu se gândește să demisioneze, așa cum îi cer fanii. Flavius Stoican e convins că o victorie în meciul cu FC Botoșani i-ar aduce împăcarea cu suporterii.

Eșecurile rușinoase înregistrate de Dinamo în ultima vreme i-au înfuriat la culme pe ultrașii din Ștefan cel Mare, care consideră că principala răspundere o poartă șefii clubului și antrenorul. Cu toate acestea, Flavius Stoican speră în continuare că va redresa echipa și că va reuși să-i aducă la sentimente mai bune pe suporterii care îl contestă. Deși fanii i-au cerut demisia cu insistență, tehnicianul nu ia în calcule această variantă.

”Nu ne gândim ca vom fi primiți cu aplauze la meciul cu Botoșani, dar nu regret întoarcerea mea. Îmi doresc mult să câștigăm următorul meci. Când o să avem un prim succes, lucrurile și atmosfera se vor schimba. Am avut o discuție cu suporterii după eșecul cu Debrecen. Erau dezamăgiți, dar discuțiile cu ei ai fost constructive”, a declarat Stoican.

2 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: