Cârțu: ”În cariera mea nu am văzut un meci cu atâtea ocazii și să fie 0-0 la pauză” - LOOKPLUS
Cârțu: ”În cariera mea nu am văzut un meci cu atâtea ocazii și să fie 0-0 la pauză”

Cârțu: ”În cariera mea nu am văzut un meci cu atâtea ocazii și să fie 0-0 la pauză”

CS U Craiova a învins și la Cluj și urcă încet, dar sigur, în clasament. Sorin Cârțu și Emil Săndoi au reușit să facă minuni la formația din ”capitala” Olteniei.

Echipa lui Cârțu a dominat meciul de la Cluj, cu Universitatea, și a câștigat fără probleme, cu 2-0. „Am câştigat meritat şi au făcut un meci bun băieţii. Au respectat cam tot ce am pregătit. Eram supărat la pauză, deoarece era inechitabil un 0-0 la pauză. Lucrurile au intrat pe un făgaş normal în repriza secundă”, a declarat Sorin Cârţu, directorul tehnic al echipei CS U Craiova, la Look TV.

Sorin Cârţu a mărturisit că a fost uimit de multitudinea de ocazii avute în primele 45 de minute. „La pauză le-am şi spus băieţilor că nu îmi amintesc un meci în cariera mea în care să ai atâtea ocazii, dar scorul să fie 0-0. Sunt trei puncte mari şi ne dau posibilitatea să prindem încredere şi poate mai recuperăm din punctele pierdute”, a mai spus Cârţu.

Directorul tehnic al oltenilor l-a felicitat pe Bawab, care a făcut un meci bun la debutul în tricoul ”alb-albastru”, dar şi pe Madson. „Mi-a plăcut cum a jucat Bawab. Îl ştiam bine din campionat, dar nu am avut şansă să îl antrenez niciodată. Am avut neşansa să îl am ca adversar şi mi-a creat probleme de fiecare dată. Şi Madson a jucat bine, a avut o bară spectaculoasă”, şi-a încheiat discursul Sorin Cârţu.

22 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: