Care Messi? Care Neymar? Barcelona, învinsă fără să înscrie (VIDEO) - LOOKPLUS
Care Messi? Care Neymar? Barcelona, învinsă fără să înscrie (VIDEO)

Care Messi? Care Neymar? Barcelona, învinsă fără să înscrie (VIDEO)

Barcelona a produs al doilea șoc al începutului de an în Primera Division. Echipa lui Luis Enrique a fost învinsă la San Sebastian de Real Sociedad cu scorul de 1-0, după autogolul lui Jordi Alba, din debutul meciului.

După ce Real Madrid a pierdut la Valencia, Barcelona putea profita și să devină lider, deși madrilenii au cu un meci mai puțin disputat. Dar fostul antrenor al lui Manchester United, David Moyes, a pregătit o nucă tare pentru Luis Enrique și ai lui. Bascii au deschis scorul încă din minutul 2, după autogolul lui Jordi Alba, și au menținut avantajul până la final.

Messi și Neymar au început pe banca de rezerve, deoarece s-au întors mai târziu din vacanță. Argentinianul a intrat la pauză, dar a fost departe de cel care făcea ravagii în orice apărare și nu s-a remarcat cu niciun șut pe poarta fantasticului Rulli. Nici Neymar nu a fost mai inspirat și deși repriza secundă a fost controlată în întregime de catalani, tabela a rămas intactă, la fel ca și ierarhia din Top 3 în campionatul spaniol. Real rămâne lider, cu 39 de puncte și o restanță de disputat, iar Barcelona și Atletico Madrid împart locul secund, având cu un punct mai puțin.

5 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: