Campioana, pusă sub presiune! Program infernal pentru Steaua, cu un meci la 3 zile - LOOKPLUS
Campioana, pusă sub presiune! Program infernal pentru Steaua, cu un meci la 3 zile

Campioana, pusă sub presiune! Program infernal pentru Steaua, cu un meci la 3 zile

Formaţia lui Costel Gâlcă va disputa nu mai puţin de cinci meciuri în decurs de numai două săpămâni. Între acestea se numără derby-urile cu Astra şi Petrolul, dar şi partidele din Europa League cu Aalborg şi Dinamo Kiev.

Campioana României a dat de greu! Steaua va avea un program absolut infernal în următoarea perioadă, în care va disputa câte un meci în decurs de numai trei zile. „Tonul” va fi dat de primul meci din grupele Europa League, pe 18 septembrie, cu danezii de la Aalborg, iar pe 21 va urma derby-ul cu Petrolul, în deplasare.

Trei zile mai târziu, trupa din Ghencea va evolua în Cupa României, iar ulterior, pe 28 septembrie, va înfrunta Astra, pe teren propriu. În sfârşit, pe 2 octombrie, băieţii lui Costel Gâlcă vor juca la Kiev, cu Dinamo, în grupele Europa League.

„Ne aşteaptă un program greu, cu multe meciuri importante, dar aşa se întâmplă când eşti angrenat în cupele europene. Până la urmă, ăsta e fotbalul, e firesc să joci multe partide fără să te plângi, dacă vrei cu adevărat să faci performanţă. În această toamnă, vom disputa meciuri în patru competiţii, Liga 1, Cupa Ligii, Cupa României şi Europa League, iar obiectivele noastre le ştie toată lumea”, a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

4 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: