Campanie de transferuri explozivă la FCSB! Ce jucători cumpără Becali - LOOKPLUS
Campanie de transferuri explozivă la FCSB! Ce jucători cumpără Becali

Campanie de transferuri explozivă la FCSB! Ce jucători cumpără Becali

Gigi Becali anunţă o campanie furtunoasă de transferuri la FCSB. Latifundiarul va aduce o întreagă echipă la vară.

„Iau 10 jucători în vară. De la fiecare dintre echipele din play-off iau câte doi. Transfer de unde pot. Dacă nu pot, nu iau. Dar asta e dorința mea. Cel mai greu e de luat de la Gică Hagi, pentru că el cere foarte mulți bani. Dacă va câștiga titlul, devine imposibil pentru că nu îi mai vinde. Cei de la Dinamo, dacă le faci ofertă, îți vând jucătorul. Sunt profesioniști. La Gică e altceva. El vrea să fie tot timpul numărul 1, cum sunt și eu. Ăla care e numărul 1 cere mulți bani. Nu poți să iei de la el”, a declarat Becali la Sport.ro.

Patronul lui FCSB a vorbit şi despre situaţia lui Junior Morais, care nu mai pare atât de nerăbdător să vină la echipa „roş-albastră”. Pe lista lui Becali se mai află şi Teixeira.

„Nu mă îngrijorează Junior Morais. Îi dăm banii, 100.000 de euro, dacă vrea să vină. Dacă nu, rup contractul și la revedere. Ce, eu mă agăț de el? E obligatoriu să vină la Steaua? Vreau să îl iau pe Teixeira. Un an sau doi mai joacă. Îl iau pentru grupele Ligii Campionilor, pentru că are experiență si e valoros. Doar pentru calificări îl iau”, a precizat Becali.

14 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: