„Câinii” sunt optimişti în 2015! Care este atuul lor - LOOKPLUS
„Câinii” sunt optimişti în 2015! Care este atuul lor

„Câinii” sunt optimişti în 2015! Care este atuul lor

Sursă Foto: FC Dinamo

Dinamo a început anul cu o serie de schimbări, de la membrii staff-ului tehnic până la aducerea unor jucători care au un cuvânt de spus în vestiarul „câinilor”.

Dinamoviştii l-au primit cu braţele deschise pe Marius Niculae, pe care îl văd deja un lider în vestiarul „roş-albilor”. Căpitanul lui Dinamo, Valentin Lazăr, şi vice-căpitanul, Ştefan Bărboianu, şi-au arătat respectul faţă de „Săgeată” şi sunt gata să-i înmâneze banderola, fără nicio reţinere. „Niculae este o voce puternică a vestiarului. Aveam nevoie de el şi este binevenit la Dinamo”, a declarat Ştefan Bărboianu. “A ridicat trofee deasupra capului la Dinamo şi este un jucător foarte experimentat”, a completat şi Valentin Lazăr.

„Câinii” sunt nemulţumiţi de locul din clasament de la finalul turului, dar sunt încrezători în noul staff tehnic şi speră că vor ocupa o poziţie care permite participarea în cupele europene, la sfârşitul campionatului.

„Mă bucur pentru cei din staff că au ajuns aici. Eu am mai lucrat cu Mihai Teja şi ştiu cât este de ambiţios. Întotdeauna la o echipă e nevoie de sânge proaspăt. Să vină cu ceva în plus şi să ne ambiţioneze şi mai mult. E dureros că nu am avut constanţă în rezultate şi în joc. Dacă mai câştigam două meciuri, eram în primele patru în clasament. Meritam să fim acolo sus. Trebuie să uităm de locul opt”, a declarat Ştefan Bărboianu. „Nu am avut un tur foarte bun, dar e diferenţă mică de puncte față de locul patru”, a conchis Vali Lazăr.

8 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: