"Câinii" suflă în ceafa Stelei! Dinamo câştigă cu ASA şi se apropie la doar două puncte de rivala de moarte! - LOOKPLUS
„Câinii” suflă în ceafa Stelei! Dinamo câştigă cu ASA şi se apropie la doar două puncte de rivala de moarte!

„Câinii” suflă în ceafa Stelei! Dinamo câştigă cu ASA şi se apropie la doar două puncte de rivala de moarte!

Dinamo a câştigat cu 1-0 în faţa lui ASA Târgu Mureş şi s-a apropiat la doar două lungimi de rivala Steaua, ocupanta locului secund, cu 36 de puncte.

Partida de pe Arena Naţională a debutat cu o fază controversată. Costa a solicitat un penalty, după un duel cu Filip, însă Adrian Cojocaru a considerat că jucătorul oaspeţilor a simulat (‘1). „Câinii” au replicat prin Vali Lazăr, care a trimis în bara transversală din lovitură liberă (‘3). Gazdele au atacat în valuri în prima repriză, însă Rotariu (’18, ’28, ’41, ’45+2) şi Essombe (’32) nu au reuşit să introducă balonul în plasă din poziţii foarte bune.

Dinamoviştii au început în forţă şi mitanul secund. Anton a scăpat singur spre poartă, dar Stăncioiu nu s-a lăsat păcălit (’47). Insistenţele bucureştenilor au dat roade în minutul 50, când Balaur a fost eliminat, după ce a comis un henţ stupid, la o fază la care Essombe scăpa singur spre buturile lui Stăncioiu! Rotariu a executat perfect lovitura liberă, trimiţând direct la vinclu, de la aproximativ 20 de metri (’52).

La reluare, Ţucudean putea restabili egalitatea pe tabelă, dar a preferat să paseze cu călcâiul pentru Ramiro Costa în loc să şuteze, deşi se afla într-o poziţie clară de a marca (’57). Anton a semnat ultima ocazie a partidei, cu un şut pe lângă din interiorul careului (’90).

17 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: