„Câinii” promit că reîncep să muște! Dinamo – FC Botoșani, în direct pe Look TV, la ora 20.30 - LOOKPLUS
„Câinii” promit că reîncep să muște! Dinamo – FC Botoșani, în direct pe Look TV, la ora 20.30

„Câinii” promit că reîncep să muște! Dinamo – FC Botoșani, în direct pe Look TV, la ora 20.30

Situația de la Dinamo a devenit una critică, iar elevii lui Stoican nu au altă variantă decât cea a victoriei pentru a depăși criza din ultima perioadă. În Ștefan cel Mare vine FC Botoșani, o altă echipă care a dezamăgit în acest retur.

Flavius Stoican nu mai găsește soluții pentru a schimba ceva la echipă. Își concentrează discursul pe cuvântul „atitudine”, dar aceasta a lipsit cu desăvârșire în ultimele partide. Managerul Daniel Stanciu a vorbit despre un blocaj mental în rândul jucătorilor, cărora le-a atras atenția că doar o victorie cu FC Botoșani îi poate scoate din situația delicată. Ionuț Negoiță pregătește ieșirea clubului din insolvență în această vară, iar acest sezon ar trebui să fie unul pregătitor pentru 2015/2016, când Dinamo va ataca Europa. „Vom aavea atitudine, dorință de victorie și vom face totul pentru a câștiga”, a primis Stoican.

Adversara de astăzi, FC Botoşani, este fără victorie în 2015, ultimul succes bifat în campionat fiind cel din 5 decembrie, 2-1 la Chiajna, cu Viitorul. Au urmat trei egaluri şi tot atâtea înfrângeri. Moldovenii au contabilizat în acest sezon șapte meciuri fără gol marcat şi tot atâtea fără gol primit. Nici antrenorul Leo Grozavu nu stă deloc liniștit. Dacă echipa sa va pierde în Ștefan cel Mare, există șanse mari să fie demis, chiar patronul Valeriu Iftene trăgând un semnal de alarmă în acest sens, încă din urmă cu trei etape.

Așadar, există toate elementele pentru ca partida care va începe la ora 20.30 pe Look TV să fie una extrem de atractivă. Toate fazele importante ale meciului, în format video, pe looktv.ro.

3 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: