"Câinii" au muşcat din clujeni! Dinamo - CFR Cluj 2-0 - LOOKPLUS
„Câinii” au muşcat din clujeni! Dinamo – CFR Cluj 2-0

„Câinii” au muşcat din clujeni! Dinamo – CFR Cluj 2-0

Sub privirile lui Nicolo Napoli, considerat favorit să-l înlocuiască pe Cosmin Contra pe banca lui Dinamo, bucureştenii au câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0, şi atmosfera din sânul „câinilor” s-a detensionat.

Nemec a ratat prima mare ocazie a meciului în minutul 17, când nu a reuşit să trimită în poartă, din poziţie ideală, o minge centrată de Romera. Slovacul nu s-a lipit de gol nici în minutul 20, când a şutat în Mincă din 5 metri. S-a revanşat, totuşi, un minut mai târziu, când a rupt plasa porţii adverse cu un şut din 15 metri (’21).

Rivaldinho a dublat avantajul gazdelor cu o lovitură de cap plasată, din 10 metri, profitând de o respingere greşită a lui Mincă (’43). Oaspeţii au ripostat prin lovitura de cap a lui Dan Roman, care n-a reuşit să-l învingă pe Cerniauskas din 6 metri (’84). La reluare, clujenii au marcat prin Horj, dar golul a fost anulat pentru un offside la jucătorul oaspeţilor (’85). Roman nu a reuşit să pună latul la o centrare excelentă a lui Nascimento în faţa porţii (’88), iar tabela finală a indicat 2-0 pentru gazde.

Dinamo acumulează 26 de puncte, cu 7 mai puţin faţă de liderul Viitorul, însă constănţenii au un joc mai puţin disputat. CFR rămâne pe locul 3, cu 28 de puncte.

5 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: