Cadu a anunţat unde va juca: "Aici mă simt foarte bine" - LOOKPLUS
Cadu a anunţat unde va juca: „Aici mă simt foarte bine”

Cadu a anunţat unde va juca: „Aici mă simt foarte bine”

Deşi se pregăteşte alături de Rapid, Ricardo Cadu încă nu a semnat cu gruparea giuleşteană. Fostul fundaş al CFR-ului va bate palma cu echipa lui Dan Alexa abia după ce bucureştenii vor scăpa de faliment.

Cadu a debutat deja în tricoul Rapidului, în amicalul câştigat de giuleşteni, cu 4-1, în faţa Viitorului Domneşti.

„A fost greu, pentru că am numai două zile de antrenamente. Am stat foarte mult timp accidentat și la început e foarte greu, dar îmi revin. Normal că vreau să rămân la Rapid, dar important e să fie bine Rapid. Dacă e ok Rapid, o să rămân la echipă. Eu mai vreau să joc un an. Nu mă gândesc să evoluez la o altă echipă, pentru că vreau să joc la Rapid. Aici mă simt foarte bine. Dar vreau să văd ce se întâmplă săptămâna viitoare și după aia vorbim”, a dezvăluit Cadu.

„Mă îngrijorează fotbalul românesc. Am fost plecat doi ani și când am ajuns s-a schimbat tot, nu știu ce s-a întâmplat. Unele cluburi dau faliment, altele sunt în insolvență. Nu mai știu ce se întâmplă”, a adăugat fostul căpitan al CFR-ului.

2 iulie 2016

Un comentariu To “Cadu a anunţat unde va juca: „Aici mă simt foarte bine””

  1. imi pare rau pt multi jucatori care se pregateste cu rapid dar….dar rapid nu va iesi din faliment si nu va juca in liga intai…..oricat ar incerca mafiotii din lpf si frf sai ajute nu vor putea….trebuie sa respecte legearapid va juca fotbal doar in ligile inferioare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: