Burlacul convins al Hollywood-ului a ieșit de pe „piață” (VIDEO) - LOOKPLUS
Burlacul convins al Hollywood-ului a ieșit de pe „piață” (VIDEO)

Burlacul convins al Hollywood-ului a ieșit de pe „piață” (VIDEO)

George Clooney, burlacul convins al Hollywood-ului, a spus adio vieții de bărbat singur. El s-a căsătorit sâmbătă cu Amal Alamuddin, în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc în Veneția.

Invitații s-au plimbat cu bărcile prin orașul împânzit de jurnaliști și turiști.

Deși a jurat că nu se va mai însura vreodată, George Clooney și-a încălcat sâmbătă această promisiune. Actorul în vârstă de 53 de ani s-a căsătorit civil cu avocata britanică Amal Alamuddin, cu 17 ani mai tânără.

La ceremonie au luat parte 90 de invitați, printre care fostul fotomodel Cindy Crawford, actorul Matt Damon și starul rock Bono. Toți au fost duși cu bărcile la hotelul Aman Canal Grande, unde a avut loc cununia, apoi la luxosul Belmond Cipriani, unde s-a organizat petrecerea care a ținut până dimineața.

Dacă George Clooney a fost fotografiat chiar înainte de nuntă îmbrăcat într-un smoking negru cu papion, mireasa nu a fost zărită de paparazzi. A doua zi, cei doi și-au făcut apariția cu verighetele pe deget în drum spre o nouă întâlnire cu prietenii apropiați.

Sute de localnici și turiști s-au strâns pe străzi pentru a-i felicita pe cei doi miri. George și Amal au fost fotografiați împreună pentru prima oară acum un an, iar în aprilie au apărut primele zvonuri cu privire la o posibilă căsnicie.

Sursa foto: 1clicknews.com

29 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: