Budescu crede în steaua Astrei: "Avem un avantaj în Ghencea, i-am bătut în Cupă şi în Supercupă" - LOOKPLUS
Budescu crede în steaua Astrei: „Avem un avantaj în Ghencea, i-am bătut în Cupă şi în Supercupă”

Budescu crede în steaua Astrei: „Avem un avantaj în Ghencea, i-am bătut în Cupă şi în Supercupă”

Constantin Budescu şi colegii săi vor să uite cât mai repede ultimele înfrângeri ruşinoase, cu Dinamo Zagreb şi Mioveni, iar meciul cu Steaua reprezintă cea mai bună ocazie pentru revanşă.

Astra are ocazia să revină pe primul loc, în această seară, dacă va reuşi să învingă Steaua, în derby-ul etapei. Chiar dacă giurgiuvenii vin după un eşec ruşinos la Mioveni, în Cupa României, Constantin Budescu crede cu tărie în sansa echipei sale.

„Avem așteptări mari, sperăm să facem un meci bun și să obținem punct sau puncte cu ei. Avem un oarecare avantaj moral după ce i-am învins în Cupă și Supercupă si sperăm să facem un meci bun, mai ales că în ultimul timp nu am prea reușit asta”, a declarat Budescu, în exclusivitate pentru Look TV.

Acesta recunoaşte că atmosfera de la echipă nu este una dintre cele mai bune, însă consideră că un eventual eşec în Ghencea nu ar trebui privit ca pe o tragedie. „Nu este o atmosferă extraordinară după înfrângerea cu Mioveniul, dar am trecut peste acest moment. Acum nu mai contează, nu se mai întoarce nimic și ne concentrăm pe ce va fi. N-ar fi o tragedie dacă am pierde, dar o să fie un meci pe care încercăm să-l câștigăm. O să vedem dacă vom putea sau nu”, a mai afirmat Budescu.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani crede că înfrângerea de la Mioveni a reprezentat un simplu accident inexplicabil, aşa cum nu are nicio explicaţie pentru evoluţiile diametral opuse din victoria cu Lyon şi umilinţa trăită la Zagreb. „Probabil, a fost un accident, au câștigat cei de la Mioveni. Noi am practicat un joc mai slab, iar ei au învins. Nu știm nici noi ce se întâmplă, din păcate am avut niște meciuri mai puțin bune. Important e să ne revenim după aceste meciuri. Tot noi am fost pe teren și cu Lyon și cu Dinamo Zagreb… Sperăm să nu mai facem pe teren ce am făcut cu Dinamo Zagreb, să jucăm la fel ca și cu Lyon”, a conchis Constantin Budescu.

Derby-ul Steaua – Astra se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe arena din Ghencea. Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look TV.

28 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: