Bourceanu şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor. Revine la Steaua? - LOOKPLUS
Bourceanu şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor. Revine la Steaua?

Bourceanu şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor. Revine la Steaua?

E oficial: Alexandru Bourceanu şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor. Mijlocaşul are şanse mari să revină la Steaua, echipă care s-a interesat deja de serviciile sale.

„Contractul de fotbalist profesionist semnat între clubul nostru și jucătorul Alexandru Bourceanu a fost reziliat de comun acord. Conform înțelegerii, în urma acestei rezilieri contractuale, fotbalistul va primi suma de 420.000 de euro”, se arată în comunicatul oficial al grupării din Turcia.

Bourceanu s-a trasferat la Trabzospor în urmă cu un sezon, dar nu a reuşit să se impună. Fotbalistul de 30 de ani a strâns doar 14 meciuri pentru turci, fiind mai mult accidentat. Mijlocaşul a fost împrumutat şi la Steaua, însă nici în tricoul campioanei nu a rupt gura târgului. Despre Bourceanu s-a scris că ar fi încercat să-l înlăture de la cârma Stelei pe Costel Gâlcă pentru a-i face loc lui Laurenţiu Reghecampf.

În ciuda acestor divergenţe, conducerea „roş-albaştrilor” ia în calcul o nouă revenire a mijlocaşului la Steaua, mai ales acum când fotbalistul a rămas liber de contract. Mutarea ar avea loc, însă, în iarnă, când se va redeschide perioada de transferuri.

14 octombrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: