Botoșaniul nu se teme de "infernul" din Giulești: "Preferăm un stadion plin, ne motivează și mai tare" - LOOKPLUS
Botoșaniul nu se teme de „infernul” din Giulești: „Preferăm un stadion plin, ne motivează și mai tare”

Botoșaniul nu se teme de „infernul” din Giulești: „Preferăm un stadion plin, ne motivează și mai tare”

Fotbaliștii pregătiți de Leo Grozavu vor să producă surpriza în Giulești și să elimine Rapidul din Cupa României. O înfrângere în fața Botoșaniului i-ar putea fi fatală lui Ionel Ganea.

„Deși se confruntă cu probleme, Rapidul rămâne un brand în România. Va fi un meci frumos. Au câțiva jucători cu o experiență destul de mare în Liga 1 și au și câțiva fotbaliști foarte tineri, care vor să se afirme și care, cu siguranță, își vor da viața pe teren. Toata echipa e periculoasă, până la urmă. Nu ne-am gândit la presiunea publicului, noi sperăm să facem un meci cât mai bun, să ne deconectăm un pic de ceea ce se întâmplă în tribune și să ne facem cât mai bine treaba pe teren. Preferăm un stadion plin, chiar dacă va fi împotriva noastră. Atmosfera este mult mai frumoasă când se joacă cu spectatori, acest lucru ne motivează și pe noi”, a declarat Cristian Danci, mijlocașul Botoșaniului, pentru Look TV.

Moldovenii speră să tranșeze calificarea în optimile Cupei în timpul regulamentar. „Chiar ne bucurăm că am picat cu o echipă din prima ligă și mai ales că jucăm cu Rapid. Avem numai de câștigat din astfel de jocuri. Am înțeles că este cel mai tare meci din această fază a Cupei României și e mult mai plăcut. Sperăm să terminăm cât mai repede meciul, pentru că avem și sâmbătă un joc important în campionat. Pentru prospețimea noastră, ar fi foarte bine să terminăm în 90 de minute”, este optimist Danci.

Partida Rapid – FC Botoșani are loc astăzi, de la ora 20.30.

23 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: