Leo Grozavu nu se îmbată cu apă rece: ”Nu ne-am propus să jucăm în Europa League” - LOOKPLUS
Leo Grozavu nu se îmbată cu apă rece: ”Nu ne-am propus să jucăm în Europa League”

Leo Grozavu nu se îmbată cu apă rece: ”Nu ne-am propus să jucăm în Europa League”

FC Botoșani a urcat pe locul 5 după victoria cu CS U Craiova (2-0) și este foarte aproape de o participare în cupele europene. Chiar și așa, moldovenii nu se îmbată cu apă rece.

Jucătorii Botoșaniului visează să evolueze pe marile arene ale Europei, dar antrenorul Leo Grozavu încearcă să-i tempereze. ”Vreau să rămânem echilibrați orice ar fi”, e fraza cheie în discursul tehnicianului care a reușit să facă din mica grupare moldoveană un adversar de temut pentru ”granzii” Ligii 1.

”Victoria obținută în fața unei echipe care a făcut istorie pentru un oraș nu poate decât să ne bucure. Suntem mulțumiți cu cea ce am reușit, dar puteam face și mai mult. Am mai spus-o, FC Botoșani nu și-a propus să joace în cupele europene. Dacă la sfârșit vom fi pe un loc de Europa League și cu atâtea echipe în insolvență, sigur că vom participa. Vreau să rămânem echilibrați orice ar fi. Meritul de a participa în cupele europene nu vine după un singur meci, am avut și meciuri bune, dar și unele mai slabe”, a declarat Grozavu, pentru Look TV.

2 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: