Bornescu își pune ultimele speranțe în Dinu Gheorghe: ”E omul de care avem mare nevoie” - LOOKPLUS
Bornescu își pune ultimele speranțe în Dinu Gheorghe: ”E omul de care avem mare nevoie”

Bornescu își pune ultimele speranțe în Dinu Gheorghe: ”E omul de care avem mare nevoie”

Rapid a pierdut în Bănie, 0-2, cu CS U Craiova, și se află pe penultimul loc în clasament. Giuleștenii se împacă greu cu acest rezultat, mai ales că sperau într-o surpriză pe ”Ion Oblemenco”.

Mircea Bornescu nu face un secret din faptul că rapidiștii aveau mari așteptări de la acest joc, dar recunoaște că Știința s-a impus meritat. ”A fost un meci în care ne-am pus mari speranțe, credeam că vom reuși să plecăm cu puncte. Totuși, CS U Craiova a jucat foarte bine și victoria lor a fost meritată”, a declarat Bornescu pentru Look TV.

Fost jucător al Universității Craiova, ”Pepe” a evitat să comenteze pe tema numelui și a palmaresului actualei CS Universitatea: ”Nu vreau să comentez acest aspect, este echipa orașului și este bine că e așa. Suporterii olteni sunt pătimași și merită acest lucru”.

Mircea Bornescu a găsit o explicație și pentru prestațiile slabe ale Rapidului. ”Probabil că lipsa de rezultate face ca jocul nostru să fie crispat, iar jucătorii noștri evoluează cu teama de a nu greși. Sperăm și vom lupta până la capăt, însă, cu fiecare etapă care trece fără să luăm puncte, e tot mai greu. Dinu Gheorghe e un om de care Rapid are multă nevoie. Sunt convins că nu va renunța și, probabil, că din retur Rapid va fi o echipă foarte puternică”, a încheiat Bornescu.

24 noiembrie 2014

Un comentariu To “Bornescu își pune ultimele speranțe în Dinu Gheorghe: ”E omul de care avem mare nevoie””

  1. Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: floryn_tatu@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: