Bombă! Victor Pițurcă, manager general la un club din București - LOOKPLUS
Bombă! Victor Pițurcă, manager general la un club din București

Bombă! Victor Pițurcă, manager general la un club din București

Bombă! Victor Pițurcă ar putea fi deturnat din drumul către CSA. Fostul selecționer al României se află în negocieri avansate cu cei de la CSM București, pentru un post de manager general al clubului.

Alin Petrache, conducătorul celor de la CSM Bucureşti, a dezvăluit în urmă cu o lună că se va înființa și o secție de fotbal. „Am decis să înfiinţăm şi o secţie de fotbal şi cred că putem prelua o echipă de tradiţie din Bucureşti. Sportul Studenţesc sau Rapid, de exemplu, sunt nume care îmi vin acum în minte”, a mărturisit Petrache.

De echipa de fotbal ar urma să se ocupe Victor Pițurcă. Valeriu Răchită a dezvăluit că tehnicianul are șanse mari să devină managerul general al clubului bucureștean.

„Dacă Victor Piţurcă va face proiectul cu CSM Bucureşti, atunci va cuceri campionatul în fiecare an. Orice este posibil în fotbalul românesc, n-aţi văzut şi dumneavoastră? Victor Piţurcă este omul care a introdus noţiunea de manager general în fotbalul românesc şi eu cred că, dacă se va trece şi la noi la această situaţie, nu vor mai există atâtea insolvenţe şi falimente. Aşa e în Anglia, pe care eu îl consider cel mai puternic campionat din lume”, a precizat Răchită la Digisport.

26 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: