Bombă! Un stelist şi-a anunţat plecarea de la echipă! Reacţie acidă a vedetei la adresa lui Gâlcă! - LOOKPLUS
Bombă! Un stelist şi-a anunţat plecarea de la echipă! Reacţie acidă a vedetei la adresa lui Gâlcă!

Bombă! Un stelist şi-a anunţat plecarea de la echipă! Reacţie acidă a vedetei la adresa lui Gâlcă!

Alexandru Bourceanu a avut o seară de coşmar în partida cu FC Botoşani. Mijlocaşul a încasat două galbene în doar un minut, la nici 5 minute de la intrarea sa pe teren. Fostul căpitan al Stelei a dezvăluit că nu va mai continua în tricoul roş-albastru şi din vară.

„A fost un sezon complet ratat. Se putea termina dezastruos şi pentru echipă din cauza prostiei pe care am făcut-o. Am încredere în colegi. Sunt sigur că vor câştiga la Iași şi vor câştiga şi campionatul. Foarte probabil că a fost ultimul meu meci la Steaua. Din păcate, s-a terminat foarte rău. Probabil că ce am făcut bun în doi ani şi jumătate am şters cu buretele prin evoluţiile din acest sezon”, a declarat Bourceanu.

„Relaţia mea cu familia Reghecampf nu are legătură cu fotbalul”

Mijlocaşul a vorbit şi despre relaţia sa cu Laurenţiu Reghecampf. „E treaba mea ce fac în timpul liber. Relația mea cu familia Reghecampf nu are legătură cu fotbalul”, a răbufnit Bourceanu, care a comentat şi venirea lui Rădoi la Steaua. „Am avut plăcerea şi onoarea să-l cunosc pe Mirel la două trei acţiuni ale naţionalei. Din vară, sigur nu o să mai fiu la Steaua. Nu pot să discut despre ce se va întâmpla”, a precizat fotbalistul.

„Nu am o relaţie foarte bună cu Gâlcă, dar nici una proastă”

Bourceanu a avut o reacţie ciudată atunci când a fost întrebat despre un posibil conflict cu Costel Gâlcă. „Nu are nicio importanţă relaţia mea cu Costel Gâlcă. Nu am o relaţie foarte bună cu el, dar nici una proastă. La fiecare meci antrenorul face echipa, e decizia dumnealui şi atâta tot”, s-a rezumat să declare Bourceanu, care a plecat de la interviu după ce a fost întrebat dacă există tensiuni între jucători şi Gâlcă.

25 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: