Bombă! Un american va investi la un club din Liga 1! "Fanii trebuie să ştie că echipa va fi din nou pe val" - LOOKPLUS
Bombă! Un american va investi la un club din Liga 1! „Fanii trebuie să ştie că echipa va fi din nou pe val”

Bombă! Un american va investi la un club din Liga 1! „Fanii trebuie să ştie că echipa va fi din nou pe val”

ACS Poli Timişoara ar putea fi preluată de un om de afaceri din America, care este interesat să investească la gruparea de pe Bega. 

Nana Sanzuale Manwere Andam, căci despre el este vorba, i-a urmărit din tribune pe timişoreni în meciul câştigat în faţa Petrolului, scor 1-0. Chiar dacă echipa se luptă pentru evitarea retrogradării, omul de afaceri este dornic să bage bani la formaţia pregătită de Florin Marin.

„Suntem foarte entuziasmaţi că suntem aici. Ceea ce ne-a atras la această echipă e că există un imens potențial, comunitatea voastră este minunată și aveți și multă istorie. Credem că urmează un viitor strălucitor. România e o țară cu multă istorie fotbalistică. Suma va fi negociată la vremea potrivită. Mi-a plăcut dedicarea și tenacitatea jucătorilor. Sunteți o țară cu mulți jucători talentați. Vreau să văd că echipa ajunge cât mai sus, pentru că are potențial. Vom da un interviu când va fi cazul despre sume. Fanii trebuie să știe că Poli va fi din nou pe val”, a transmis americanul de origine ghaneză.

Noul investitor al bănăţenilor nu  a venit singur la Timișoara. Acesta a fost însoţit de un alt asociat al său: „Sunt inginer software. Investim în firme din întreaga lume. Manageriez jucători de NBA și am un văr care joacă în NFL”.

„S-au vehiculat sume foarte mari, dar o să vedem. Cine nu ar fi bucuros să aibă un investitor care vine cu sume importante și dă o șansă performanței. Oricine s-ar bucura. Conceptul care mi-a fost prezentat la primărie sună bine”, a precizat primarul Nicolae Robu.

27 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: