Bomba serii! Dinamo l-a ofertat pe Marica! "Sigur vine la noi!" - LOOKPLUS
Bomba serii! Dinamo l-a ofertat pe Marica! „Sigur vine la noi!”

Bomba serii! Dinamo l-a ofertat pe Marica! „Sigur vine la noi!”

Ciprian Marica are de unde alege în acest moment. Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă astăzi că atacantul va alege în cele din urmă Steaua, fiindcă fotbalistul e nemulţumit de condiţiile oferite de Getafe.

Doar că, surpriză mare! Dinamo a intrat şi ea pe fir şi speră să-l convingă pe jucător să aleagă cu sufletul.

Directorul sportiv al „câinilor”, Ionel Dănciulescu, a declarat că echipa sa l-a ofertat pe Marica şi îl aşteaptă sub comanda lui Mircea Rednic. „M-a sunat Mircea Rednic şi m-a întrebat de Marica. Eu credeam că e în Spania, dar era în ţară şi m-am întâlnit cu el, i-am spus ce ofertă îi face Dinamo. El nu e prea încântat de o revenire în Liga 1, dar ştie că are nevoie de asta pentru a ajunge la Euro”, a mărturisit „corbul” la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, este convins că atacantul va alege cu sufletul: „Dinamo e o soluţie foarte bună pentru Marica şi dacă nu va juca în străinătate, sigur ne va alege pe noi!”. Desigur, Gigi Becali a reacţionat şi el la auzul veştii că Marica ar putea ajunge la rivala de moarte. „Nu are ce să caute Marica la Dinamo, el vrea să joace în Liga Campionilor. E posibil, dar nu cred. La naţională poate ajunge doar de la o echipă de valoare. Dacă e să aleagă Dinamo, să se ducă acolo. Dar, la o echipă mică, nu ai cum să dai goluri”, a răbufnit patronul Stelei.

12 ianuarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: