Boloni şochează înaintea meciului România - Ungaria: "Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii" - LOOKPLUS
Boloni şochează înaintea meciului România – Ungaria: „Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii”

Boloni şochează înaintea meciului România – Ungaria: „Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii”

Sursa foto: Libertatea

Ladislau Boloni a dat de pământ cu noul imn al echipei naţionale, care se va auzi pentru prima dată pe un stadion chiar la meciul România – Ungaria.

„Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sărac din punct de vedere intelectual. L-aş trimite în Anglia ca să asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred că şi în Africa ar putea găsi imnuri mai inspirate decât cel al naţionalei României. Nu mă interesează cine l-a compus. Aş fi avut aceeaşi părere şi dacă imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate că vina e a mea, că sunt plecat de mulţi ani din România şi, oricum, ascult Leonard Cohen. Eu cred că cei de la Iris au vrut să se afirme cu orice preţ. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tâmpiţi sunt peste tot, şi în România, şi în Ungaria, şi în Germania, şi în Zambia. Dar de ce trebuie să domine ura şi prostia în secolul 21?”, a declarat Boloni pentru Adevărul.

Întrebat dacă eventualele incidente din tribune, la meciul de sâmbătă, pot fi puse şi pe seama imnului echipei naţionale, Boloni a răspuns ironic: „Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii care trebuie să iasă din ţară!”.

Ascultaţi mai jos noul imn al naţionalei.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=SM85J1PBRgw”]

Confruntarea dintre România şi Ungaria are loc sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

8 octombrie 2014

5 comentarii la acest articol To “Boloni şochează înaintea meciului România – Ungaria: „Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii””

  1. Este de inteles ca , nu a auzit de Iris , el cciar nici cind era in Romania nu cred ca a ascultat muziica autoctona . Pentru a fi corecti textul , imnului e greoi si partea cu ,,pe ei , pe mama lor” NU are ce sa caute intr-un imn al unei echipe nationale .! Mai au UNI tupeul sa atace Rapidul , pentru un gest desigur repropabil , referitor la cazul ,,Banana” .!

    • e amuzant…intr-un fel trist..”chiar nici cand”??..”autoctona”??…UNI(i)…o gramada de virgule puse aiurea..si totusi folosim cuvinte precum reprobabil….corect..:))))

  2. asta e imn!!????text de cacat,voce zero!!!!daca s-ar da calificative,mai bine zis aprecieri ca la Master chef,stiti cum zic „farfuria TA nu are atitudine ,e plina de cacat”…….textierului un sfat!–lasa-te de versuri.cauta alti prosti!!!!

  3. Beloni a fost un mare fotbalist ,un bun antrenor ,un om foarte responsabil si nu vad ce legatura faceti atata tam tam pentru o tampenie de imn (care intradevar e chiar lipsit de sens). Are mare dreptate!
    Cred ca cei care au ales Iris au facuto din interes financiar cum se procedeaza de obicei(sistemul relatii ,cunostinte). Daca sunt roman asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu toate tampeniile mai ales ca eu traiesc intr-o alta tara si nu miar pica bine .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: