Bogdan Marişca şi-a luat fina pe post de copilot la Raliul Harghitei - LOOKPLUS
Bogdan Marişca şi-a luat fina pe post de copilot la Raliul Harghitei

Bogdan Marişca şi-a luat fina pe post de copilot la Raliul Harghitei

Ultima etapă a sezonului 2014 din Campionatul Naţional de Raliuri are loc în weekend, pe macadamul din Harghita. Cursa va stabili ordinea în toate clasamentele, inclusiv în cel general. 44 de echipaje s-au înscris până acum.

Între cele 44 de echipaje înscrise se regăseşte şi tandemul inedit format din Bogdan Marişca şi Carmen Poenaru. Pilotul Napoca Rally Academy a explicat motivele pentru care şi-a ales o reprezentantă a sexului frumos pe post de navigator. „Am ales-o pe Carmen, deoarece ea a avut curajul să ne cheme, pe mine şi pe soţia mea, ca naşi şi a trebuit să îi întorc cumva favorul. Voi încheia alături de Carmen sezonul şi nu se ştie ce ne rezervă viitorul. Încercăm să obţinem un rezultat bun la ultima etapă. Cred în Carmen ca şi copilot. Ea a debutat cu mine ca navigator şi încă de atunci am recomandat-o, pentru că se vedea că pe lângă pasiune are şi înclinaţie”, a declarat Bogdan Marişca.

Pilotul clujean ocupă locul 6 în clasamentul general şi nu mai are şanse la podium. Completat de Carmen, Marişca a mărturisit că va încerca să termine raliul cu stil. „La Harghita sperăm să ajungem până la capăt şi după aceea, vorba lui Carmen, dacă tot nu mai avem nicio miză în acest sezon, de ce să nu facem şi spectacol”, a mai spus pilotul echipei Napoca Rally Academy.

Lupta la titlu este încă deschisă. Francois Delecour conduce clasamentul general cu 117 puncte, dar francezul este urmat de clujeanul Edwin Kelety cu 93 de puncte. Podiumul este completat de Dan Gârtofan care a adunat 91.2 puncte.

23 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: