Bergodi şi-a găsit echipă! "Mă bucur că m-am întors" - LOOKPLUS
Bergodi şi-a găsit echipă! „Mă bucur că m-am întors”

Bergodi şi-a găsit echipă! „Mă bucur că m-am întors”

Cristiano Bergodi şi-a găsit în sfârşit echipă. Italianul o va pregăti pe Modena, echipă care activează în Serie B.

Antrenorul de 51 de ani îl înlocuieşte pe bancă pe argentinianul Hernan Crespo, demis în urma celei de-a patra înfrângeri în ultimele cinci etape, 1-2 cu Cagliari. Bergodi a mai antrenat-o pe Modena în perioada 2010-2012.

„Este o mare bucurie să mă întorc la Modena. Am un mare respect pentru întregul oraş şi pentru fani. Îi mulţumesc preşedintelui pentru că mi-a oferit oportunitatea de a reveni într-un oraş pe care l-am iubit în perioada petrecută aici”, a declarat Bergodi.

Fostul tehnician al celor de la ASA Târgu Mureş a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire în cazul în care echipa se salvează de la retrogradare. După 33 de etape, Modena ocupă locul 18, cu 35 de puncte.

„La o echipă aflată în dificultate, cel mai important este să se lucreze la aspectul mental. Este imposibil, cu nouă etape rămase de disputat, să se lucreze la aspectul fizic. Mintea este cea care face picioarele să se mişte. Am văzut o echipă uşor nesigură, dar e normal, ţinând cont de seria de rezultate negative. Voi discuta cu băieţii pentru a înţelege care sunt problemele şi apoi o să vedem cum le rezolvăm împreună”, a subliniat Bergodi.

28 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: