Becali taie în carne vie! "Nu va mai juca niciodată la Steaua!" - LOOKPLUS
Becali taie în carne vie! „Nu va mai juca niciodată la Steaua!”

Becali taie în carne vie! „Nu va mai juca niciodată la Steaua!”

Intrat în ultimele luni de contract cu Steaua, Adi Popa refuză să-şi prelungească înţelegerea cu vicecampioana României.

Mijlocaşul speră să prindă un transfer în străinătate, iar Gigi Becali e dispus să-l vândă. Latifundiarul a stabilit şi preţul pentru cel poreclit „Motoreta”. „Dacă dă cineva în iarnă 7-800.000 de euro pe el, îl ia atunci. Dacă nu, pleacă liber în vară. Așa m-am înțeles cu el. I-am propus să aibă salariu mai mare, dar nu a vrut”, a precizat Becali.

„Mai am opt luni de contract. Eu sunt fericit acum, mă simt bine, dar la vară vom vedea ce o să fie. Am o înțelegere cu Steaua până la vară, am petrecut ani frumoși aici, am avut succese împreună, dar vom vedea în vară ce decizie voi lua”, a subliniat Adi Popa.

Mitrea şi Golubovic, out!

Adi Popa nu va fi singurul jucător care va pleca de la Steaua. Eşecul cu Gaz Metan, 0-1, l-a scos din minţi pe Gigi Becali. Omul de afaceri a anunţat că trupa lui Reghe se va despărţi de Mitrea şi Golubovic, fotbalişti care nu au impresionat în tricoul vicecampioanei. Primul a greşit lamentabil în partida cu Mediaş, deviind în propria poartă şutul lui Munteanu. Enervat de jocul slab al fundaşului, Reghecampf l-a scos de pe teren în minutul 41, iar Becali a dezvăluit că fotbalistul nu va mai prinde niciun meci în tricoul Stelei.

„Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu e de Steaua, nu face faţă. Golubovic e un om foarte bun, dar nu e de Steaua. După ce-şi va termina contractul, va pleca. Îl voi lua în braţe şi îi voi mulţumi. Fotbalul se câştigă cu multă muncă, nu cu talent”, a transmis Becali.

16 octombrie 2016

Un comentariu To “Becali taie în carne vie! „Nu va mai juca niciodată la Steaua!””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: