Becali s-a decis! Soarta lui Gâlcă a fost pecetluită - LOOKPLUS
Becali s-a decis! Soarta lui Gâlcă a fost pecetluită

Becali s-a decis! Soarta lui Gâlcă a fost pecetluită

Gigi Becali a luat decizia finală în privința viitorului lui Costel Gâlcă la Steaua. Contrar informațiilor din ultima vreme, conform cărora antrenorul va fi demis dacă pierde primul loc, latifunadiarul îl va păstra până la finalul sezonului, indiferent de riscuri.

Gigi Becali nu-l demite pe Costel Gâlcă. Conform unor informații, omul de afaceri a fost convins de apropiații săi să-l păstreze pe antrenor până la finalul sezonului, deoarece echipa are șanse reale de a realiza tripla campionat-Cupa României-Cupa Ligii. Patronul Stelei a luat în considerare faptul că în iarnă Gâlcă a pierdut trei jucători cruciali în jocul Stelei. Vânzările lui Szukala, Sânmărtean și Keșeru l-au convins pe Becali că nu Gâlcă este principalul vinovat pentru situația în care a ajuns Steaua.

„Am vândut jucători în vară. Am vrut să iau bani pe ei, să fac profit. Eram sigur că și așa putem câștiga campionatul, la ce avans aveam. Și nici acum nu e pierdut titlul. Mureșul nu va câștiga tot până la final. Gâlcă va câștiga trei trofee, o să vedeți. Până la vară, rămâne sigur”, le-a dezvăluit Becali apropiaților.

Omul cu banii a și oferit o declarație înaintea meciului cu ASA, în care a explicat că niciodată nu s-a gândit la o schimbare pe banca tehnică. „Nu s-a pus niciodată problema să-l dau afară pe Gâlcă. Nu e nicio clauză în contract. Dacă aș fi vrut să-l dau afară, îl dădeam. Îi plăteam salariile până la finalul sezonului și sănătate. Dar nu am vrut să-l dau afară. Rămâne antrenor”, a spus Gigi Becali.

VEZI SI E știrea momentului la Steaua! Campioana transferă un super jucător chiar de la rivala ASA Târgu Mureș!

VEZI SI Atac dur: „Gâlcă să plece! Nimeni nu-l bagă în seamă, se face de râs”

1 mai 2015

Un comentariu To “Becali s-a decis! Soarta lui Gâlcă a fost pecetluită”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: