Becali l-a pus la zid pe Lăcătuș: "Vai de capul lui!". Gigi i-a desființat și pe suporterii din Peluza Sud - LOOKPLUS
Becali l-a pus la zid pe Lăcătuș: „Vai de capul lui!”. Gigi i-a desființat și pe suporterii din Peluza Sud

Becali l-a pus la zid pe Lăcătuș: „Vai de capul lui!”. Gigi i-a desființat și pe suporterii din Peluza Sud

CSA Steaua și-a prezentat lotul pentru noul sezon. Conducerea clubului Armatei speră ca echipa să pornească la drum din Liga a 4-a.

Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan, Ion Ion și comandantul Cristian Petrea au dezvăluit planurile noii echipe, însă nu au ezitat să-l înțepe și pe Gigi Becali. „Nu va reuși să ne pună piedici”, a transmis „Fiara”.

Replica lui Becali nu s-a lăsat așteptată. „Ei vor pieri singuri, nu e nevoie ca cineva să le pună piedică! Vor avea nevoie din ce în ce mai mulţi bani, de unde vor avea?! Poate le voi face şi o plângere că folosesc bani publici. Se şi antrenează pe investiţiile făcute de mine. Ministerul poate investi cât vrea, dar trebuie să aibă o motivare, nu e vorba aici despre consiliile locale şi acei 5%. Ar trebui să joace în Liga a cincea, pentru că aşa e legea. Contează să fie dreptate şi lege. În al doilea rând, contează să mai stea acolo pentru că dacă mai stau acolo, se vor plictisi şi nu vor avea răbdare să mai stea acolo”, a răbufnit Becali la Digisport.

Atac la suporteri

Latifundiarul i-a pus la zid și pe fanii din Peluza Sud. „Vai de capul lui Lăcătuș! În fiecare an pun un milion și cumpăr 5-6 jucători și îi țin pe cei de la CSA în Liga a 3-a 10 ani. Dar nu am chef de ei. Dacă vreau, pot să le pun piedici, dar nu am niciun interes. Ei mi-au făcut un mare bine. Mi-au luat Peluza Sud de pe cap. Suporterii lor îmi fac un mare bine. Datorită dușmăniei lor, acum se umple stadionul la meciurile noastre. Cu Plzen va fi stadionul plin. Măgăriile pe care le fac cei de la CSA îi apropie pe oameni de echipa noastră. Dacă vreau, le iau și antrenorii. Dacă lui Lăcătuș îi dau 15.000, iar lui Iovan 10.000, acum uită de CSA! Credeți că Lăcătuș iubește CSA? El merge la serviciu”, a precizat Becali.

21 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: