Becali îi face toate poftele lui Rădoi. Primul venit va ridica tribunele în aer - LOOKPLUS
Becali îi face toate poftele lui Rădoi. Primul venit va ridica tribunele în aer

Becali îi face toate poftele lui Rădoi. Primul venit va ridica tribunele în aer

Gigi Becali a anunțat deja că dacă Steaua va câștiga campionatul, este pregătit să cumpere 7-8 jucători. Se consultă cu viitorul antrenor, finul său, Mirel Rădoi. Primul nume pe care tânărul tehnician i l-a propus este Florin Cernat, iar patronul se va conforma.

Steaua suferă teribil după plecarea lui Lucian Sânmărtean, iar Becali nu se poate împăca cu gândul că nu mai există un pasator de valoarea fotbalistului de la Al Ittihad. Pentru a readuce în Ghencea spiritul creativ, a pus ochii pe Filipe Teixeira și Florin Cernat, ambii aflați pe final de carieră, dar care încântă atunci când au mingea la picior.

null

Patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit că s-a consultat cu finul său în privința celor doi și Rădoi i l-a recomandat pe fotbalistul Oțelului. „Mirel mi-a spus că Cernat e mai bun decât Teixeira”, a dezvăluit omul cu banii de la Steaua. Fostul mijlocaș al lui Dinamo Kiev este curtat intens și de Dinamo, dar oferta „câinilor” l-a dezamăgit pe fotbalist. Negoiță i-a oferit același salariu ca la Galați, 4.000 de euro lunar.

Steaua este pregătită să-i ofere 10.000 și o primă consistentă de instalare. Cel care intermediază negocierile este Mihai Stoica, fostul manager al campioanei, care are o relație specială cu Florin Cernat și este doar o chestiune de zile ca fotbalistul de 35 de ani să-și pună semnătura pe contractul cu Steaua.

28 mai 2015

Un comentariu To “Becali îi face toate poftele lui Rădoi. Primul venit va ridica tribunele în aer”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: