Becali i-a făcut praf pe steliști! Măsuri radicale luate de latifundiar - LOOKPLUS
Becali i-a făcut praf pe steliști! Măsuri radicale luate de latifundiar

Becali i-a făcut praf pe steliști! Măsuri radicale luate de latifundiar

Gigi Becali a rămas cu un gust amar după ce Steaua a ratat calificarea în primăvara europeană. Latifundiarul i-a pus la zid pe jucători pentru prestația avută în Spania, în fața lui Villarreal.

Becali i-a luat în colimator pe De Amorim, Toșca, Pintilii și Boldrin și a anunțat că va face o campanie masivă de transferuri, în iarnă.

„De Amorim e mort, nu știu ce-i cu el. Boldrin, nici el nu prea e ce trebuie. Pintilii la fel, abia a revenit. Cred că ne-a lipsit prospețimea. Eu îmi pun mare bază în De Amorim, dar n-a jucat nimic. Și în Pintilii îmi puneam mare bază, dar nu a confirmat. Nu e ăsta nivelul lor. De Amorim e un jucător valoros, poate mai mult. Toate mingiile lui Pintilii, om de bază la mijloc, au fost pierdute. Am pierdut mijlocul în prima repriză și asta ne-a costat. Dacă De Amorim marca la ocazia aia mare, eram calificați”, a declarat Becali la Sport.ro.

„Golubovic a avut o minge, a dat-o pe poziție viitoare, dar nu știu cui. Parcă îi e frică de minge. Deviază doar ca să scape de ea. Nu ai ce să faci însă, pentru că aveam de ales între Golubovic și Tudorie. Nu sunt supărat pe Tamaș. Nu trebuia să facă prostia aia, știa că are galben. Dar el a jucat bine anul ăsta. Pe Toșca aș putea fi puțin supărat, pentru că face greșeli, nu știu, nu se concentrează”, a adăugat omul de afaceri.

Gigi Becali e convins că Steaua va fi o echipă mai puternică odată cu venirea lui Alibec. Latifundiarul promite să schimbe fața echipei. „Se vor schimba lucruri la Steaua. Vreau să aduc vreo 7 fotbaliști, care să schimbe fața echipei. Plus că vine Alibec, revine și Florin Tănase. De Amorim e jucător de bază, dar dacă mai continuă așa, nu cred că poate să joace în fața lui Tănase. Dacă vin Budescu și Teixeira, iar nu poate juca în fața lor”, a precizat Becali.

8 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: