Becali, foc și pară pe steliști: "Suntem de Divizia B! Jucăm ca la circ!" - LOOKPLUS
Becali, foc și pară pe steliști: „Suntem de Divizia B! Jucăm ca la circ!”

Becali, foc și pară pe steliști: „Suntem de Divizia B! Jucăm ca la circ!”

Gigi Becali i-a desființat pe steliști după egalul cu Gaz Metan, scor 1-1.

Latifundiarul s-a arătat dezgustat de jocul prestat de „roș-albaștri” în meciul de la Mediaș. Becali i-a desființat și pe Reghe, dar și pe Meme Stoica.

„Vreau să-mi cer iertare în faţa tuturor suporterilor şi a lumii fotbalului şi Gazului, că le-am furat două puncte pe care nu le meritam niciodată. Asta e o echipă de Divizia B şi nu are ce căuta în play-off niciodată! Noi am ajuns circul Ligii 1. Am ajuns ca la circ. Dăm în minge, nu pasăm. Să nu credeţi că nu e o critică. Fac doar nişte constatări. Şi l-am întrebat şi pe Mache ce se întâmplă, că eu cred că e ceva la mijloc ce eu nu ştiu. Cum se poate ca o echipă cu aceşti jucători să nu lege două pase, să joace în halul ăsta?! Este o problemă la pregătirea fizică, la antrenamente, la orice. Eu nu am auzit în viaţa mea de unii jucători de la Mediaș, dar au jucat, frate! Să nu poţi să legi două pase!? E posibil aşa ceva?”, a răbufnit Becali la Digisport.

„Mă îngrijorează că nu legăm două-trei pase. E ca la circ! Nu ai cum să iei titlu! Dinamo te mănâncă, Craiova te mănâncă. Dinamo joacă fotbal, băi băieților! O să aflu eu despre ce e vorba, poate s-a întâmplat ceva prin cantonament, băutură, indisciplină, nu știu, dar o să aflu. Dacă se mai joacă așa, o să-i dau echipa lui Talpan. Când terminăm sezonul, o să discut cu Reghe și o să-i spun: ‘Bă, nu se mai poate așa ceva!’. Acum, nu-l schimb acum, că mi-e milă de el, nu vreau să-l fac de râs! O să vorbesc și cu jucătorii, nu am mai făcut-o de când era Rădoi antrenor”, a adăugat Becali.

26 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: