Becali, euforic după succesul cu Astra: "Extraordinar! Campionii, campionii!" - LOOKPLUS
Becali, euforic după succesul cu Astra: „Extraordinar! Campionii, campionii!”

Becali, euforic după succesul cu Astra: „Extraordinar! Campionii, campionii!”

Gigi Becali a plecat mulţumit de la stadion, după victoria FCSB-ului în faţa Astrei, scor 3-0.

Latifundiarul e convins că trupa lui Reghe se va încorona campioană la finalul sezonului. „Extraordinar. Aşa mi-ar plăcea tot timpul. Alibec, cel mai bun transfer. O să vedem dacă-l vom ceda. El mai are multe de arătat. Noi suntem pe primul loc, suntem la mâna noastră. Nu-l sun pe Şumudică… Îl sunam dacă el avea vreo miză, îl sunam să râd de el. Dar el ce miză avea? Avea vreo miză? Asta e dorinţa lor, să bată Steaua. Dar Steaua este o nucă prea tare pentru ei. Văd că toate echipele din play-off au căzut. Uite cum alergăm noi! Dinamo nu e căzută, dar lupta se mai dă doar între noi şi Viitorul, dar nu o să ţină pasul cu noi”, a declarat Becali la finalul partidei

Patronul „roş-albaştrilor” a prefaţat şi duelul cu Craiova, din etapa viitoare. „O să încep să vorbesc şi eu ca ei… Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni şi o să avem un meci foarte dificil, nu avem prima şansă, este 50-50. Sperăm să avem şi noi puţin noroc şi să luăm în serios meciul, că este foarte dificil”, a declarat ironic Becali.

Latifundiarul a comentat şi decizia CSA de a-l amenda pe Florin Talpan. „Eu urlu de un an de zile. Bine că mai sunt oameni care vor să pună ordine în ţara asta. Ei nu pot face fotbal. Eu o să cer anulare pentru toate mărcile, pentru clasa 41, adică fotbal. Pentru că ei nu au voie să fie fotbal. Vezi, Tălpănică, că te dau pe mâna lui Şumudică”, a subliniat Becali, care a plecat de la stadion cântând: „Campionii, campionii! Ole, ole, ola!”.

6 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: