Becali, euforic după ce FCSB a picat cu Plzen. Gigi a anunțat întăriri în defensivă - LOOKPLUS
Becali, euforic după ce FCSB a picat cu Plzen. Gigi a anunțat întăriri în defensivă

Becali, euforic după ce FCSB a picat cu Plzen. Gigi a anunțat întăriri în defensivă

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după ce FCSB a picat cu Viktoria Plzen în turul 3 preliminar al UCL.

Patronul vicecampioanei e optimist că elevii lui Nicolae Dică se vor calfiica în play-off, unde speră să dea peste Dinamo Kiev. Becali a dezvăluit că va aduce un fundaș central în următoarele zile.

„Acum sunt mai încrezător decât cu Sparta. Nu e așa de puternică precum Sparta Praga. Acum mă rog să treacă Dinamo Kiev mai departe și să jucăm cu ei în play-off. Fac transferuri de acum, gata! Nu mai aștept! Acum pot să mă întind. Mai am de luat 10 milioane din transferuri în iulie. Tatăl lui Boli îl caută pe MM, dar i-am zis lui MM să nu vorbească cu el, pentru că la Gică trebuie să se vorbească doar cu el. Să-mi dea un semn Gică și îl iau. Nu trebuie să-mi răspundă la mesaj, doar să-mi dea un semn. Săptămâna asta luăm un fundaș central. Sigur, 100%! Acum nu mai contează suma de transfer, dau oricât”, a precizat Becali la Digisport.

14 iulie 2017

Un comentariu To “Becali, euforic după ce FCSB a picat cu Plzen. Gigi a anunțat întăriri în defensivă”

  1. Va oferim lucru pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: