Becali, atac dur la adresa lui Mihai Rotaru: "E un dobitoc şi o jigodie!" - LOOKPLUS
Becali, atac dur la adresa lui Mihai Rotaru: „E un dobitoc şi o jigodie!”

Becali, atac dur la adresa lui Mihai Rotaru: „E un dobitoc şi o jigodie!”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă la adresa oltenilor. Craiovenii au oferit suporterilor, înaintea partidei cu FCSB, un program de meci în care i-au făcut praf pe „roş-albaştri”.

Pe coperta programului de joc apare un leu care a jupuit o oaie și și-a făcut cojoc din blana ei. Pe blană scrie Steaua, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scrie FCSB. În interior, apare un titlu extrem de dur: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare”. De asemenea, oltenii i-au atacat pe Duckadam și Gigi Becali.

Patronul „roş-albaştrilor” îl bănuiește pe Mihai Rotaru că ar fi în spatele publicării acestui program de meci. „Orice ar face tot dobitoc e. El prost nu e, dar nu știe să iasă în viața publică. El controlează tot acolo. Nu e prost, doar că e jigodie. Oamenii ăștia doar așa știu să iasă în față. Nu sunt bărbați, sunt găini. Dacă ești mârțoagă, poți să te compari vreodată cu armăsarul? Nici nu am fost vreodată prieten cu Rotaru, nici măcar nu îl cunosc. Am auzit că venea la meciurile Stelei în lojă. Îți dai seama ce valoare are dacă eu nici nu-l cunosc. Am vorbit de vreo două ori la telefon când am vrut să-l iau pe Ivan. Dacă acum face așa ceva, îți dai seama câtă minte are? Are caracterul murdar”, a tunat Becali la Sport.ro.

10 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: