Becali amenință: "Dacă nu iau titlul, mă retrag din fotbal". Ce spune despre demiterea lui Reghe - LOOKPLUS
Becali amenință: „Dacă nu iau titlul, mă retrag din fotbal”. Ce spune despre demiterea lui Reghe

Becali amenință: „Dacă nu iau titlul, mă retrag din fotbal”. Ce spune despre demiterea lui Reghe

Gigi Becali a comentat eșecul Stelei în fața lui Dinamo, scor 1-3. Latifundiarul a anunțat că se va retrage din fotbal dacă nu va câștiga titlul.

Patronul „roș-albaștrilor” nu ia în calcul demiterea lui Laurențiu Reghecampf, în ciuda jocului slab din ultima perioadă. „Nu mă gândesc să îl schimb pe Reghecampf. Sunt lucruri pe care nu vi le voi spune niciodată. Sunt lucruri pe care nu o să vi le spun niciodată. Nu am văzut meciul, dar am aflat tot ce s-a întâmplat și voi rezolva toate problemele în câteva zile. O să vedeți. Dacă nu rezolv, să nu-mi spuneți mie Becali. Dacă nu iau campionatul, eu vă promit acum că mă las de fotbal. Înseamnă că nu sunt capabil. Am băgat milioane și am făcut selecție pe la cluburile din România și să nu iau campionatul, înseamnă că nu sunt capabil”, a declarat Becali la Sport.ro.

Aflat în pelerinaj în Rusia, Becali a dezvăluit că își va scurta vacanța și va reveni în țară pentru a rezolva problemele de la Steaua. „E posibil să mă întorc mai repede din Rusia, pentru că este deja foarte grav, vom vedea. Nu cred că termin pelerinajul pentru că trebuie să rezolv totul”, a transmis latifundiarul.

2 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: