Becali a plecat supărat de la stadion: "Am găsit problema". Ce a spus despre Reghe - LOOKPLUS
Becali a plecat supărat de la stadion: „Am găsit problema”. Ce a spus despre Reghe

Becali a plecat supărat de la stadion: „Am găsit problema”. Ce a spus despre Reghe

Gigi Becali a plecat supărat de la stadion, după ce Steaua nu a reușit decât un egal cu codașa Ligii 1, scor 1-1.

Deși jocul vicecampionilor șchioapătă, iar fanii i-au cerut demisia lui Reghe, Becali nu se gândește să-l schimbe pe tehnicianul „roș-albaștrilor”. Latifundiarul știe care este principala problemă a steliștilor.

„Problema e la pregătirea fizică, la preparatorul fizic. Nu se poate! De Amorim juca la Astra, iar la noi nu. Cert e că, orice ar zice lumea despre Șumudică, echipa lui zbârnăie. Niciodată Șumudică nu va fi antrenor la Steaua. N-avem șanse la titlu dacă jucăm așa! Nu iau în calcul schimbarea lui Reghe”, a declarat Becali la plecarea de pe Arena Națională.

Declarația lui Becali e surprinzătoare, ținând cont că, imediat după meci, Reghe afirmase că echipa sa stă bine la capitolul condiție fizică!

„O să mă dau pe mine afară dacă nu terminăm pe unu sau doi”

Patronul „roș-albaștrilor” amenință că se retrage din fotbal dacă Steaua nu va termina campionatul pe primele două locuri. „Reghe și Meme profită de faptul că suntem prieteni și nu pot să-i dau afară! Dar nu se mai poate până la infinit! Eu sunt vinovat, pentru că știam multe lucruri de mai mult timp. O să mă dau pe mine afară dacă nu terminăm pe locul unu sau doi! Mai sper să se remedieze lucrurile. Zici că ni s-au făcut farmece”, a precizat Becali la Digisport.

4 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: