Bat clopotele de nuntă? Lidia Buble se visează mireasă: "Voi avea o rochie nemaiîntâlnită" - LOOKPLUS
Bat clopotele de nuntă? Lidia Buble se visează mireasă: „Voi avea o rochie nemaiîntâlnită”

Bat clopotele de nuntă? Lidia Buble se visează mireasă: „Voi avea o rochie nemaiîntâlnită”

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion. Deși nu au recunoscut, cei doi se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie.

Cântăreața știe deja cum va arăta rochia ei de mireasă. „Cred că va fi o rochie nemaiîntâlnită. Voi lăsa specialiştii în domeniu să-mi transforme ideile în realitate”, a declarat Lidia pentru revista CIAO!.

Artista a impresionat mai mereu cu ținutele sale. Lidia recunoaște însă că nu are timp să meargă la cumpărături din cauza programului încărcat, astfel că preferă shoppingul online. „Din fericire, nu am nici o păţanie, şi cumpăr de câţiva ani buni doar de pe site-urile pe care le ştiu sigure şi calitative. Avantajul acestora e că pot schimba produsele, în cazul în care nu-mi vin sau nu îmi plac. Dar, rar mi s-a întâmplat să returnez un produs”, a mărturisit cântăreața.

„Nu prea îmi place să-mi cumpăr lucruri din mall-uri. Aşadar, dacă am planul bine făcut în minte, ştiu exact unde şi ce să-mi cumpăr, şi nu zăbovesc prea mult la cumpărături”, a adăugat Lidia Buble pentru sursa citată.

11 februarie 2017

Un comentariu To “Bat clopotele de nuntă? Lidia Buble se visează mireasă: „Voi avea o rochie nemaiîntâlnită””

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:felice_rus@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: