Averi fără număr! Topul celor mai bogați maneliști (VIDEO) - LOOKPLUS
Averi fără număr! Topul celor mai bogați maneliști (VIDEO)

Averi fără număr! Topul celor mai bogați maneliști (VIDEO)

Nu sunt mari oameni de afaceri, dar sunt tot timpul pe profit. Maneliștii se laudă cu câștiguri fabuloase, cu multe zerouri în coadă.

Topul celor mai bogați interpreți este condus detașat de Nicolae Guță, cu o avere de 2 milioane de euro. Nici Florin Salam sau Adi Minune nu se lasă mai prejos.

Dacă în urmă cu mulți ani își câștiga pâinea muncind ca sudor sau chelner, acum Nicolae Guță se lăfăie în bani. Acesta se laudă cu o avere de nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de euro. Guță mai deține 3 palate în Petroșani, estimate la peste un milion de euro, dar și 2 locuințe într-un cartier de lux din Capitală.

Florin Salam a strâns și el bani frumoși din cântat, aproximativ 1,3 milioane de euro. Manelistul ar fi putut strânge o avere și mai mare, doar că după moartea soției sale, Salam a căzut în patima jocurilor de noroc și a drogurilor.

Pe locul al treilea în topul celor mai bogați maneliști se află Adi Minune. Acesta se laudă cu o avere de peste 1 milion de euro, 15 vile și 13 mașini.

Sursa foto: www.timesnewroman.ro

14 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: